Leasing bij Boon Truck & Trailers

Direct eigenaar, betalen in maandelijkse termijnen

Heeft u de truck of trailer gevonden die u zoekt, maar wilt u niet het (volledige) bedrag direct afrekenen om investeringsruimte over te houden voor uw kernactiviteiten? Dan is financial lease wellicht voor u de oplossing, ook voor gebruikt materiaal tot maximaal 12 jaar oud. Wij bieden u graag vrijblijvend een offerte aan.

Hoe werkt het?

Met financial lease bent u direct eigenaar van het voertuig dat u heeft gevonden om daarna te betalen in vaste maandelijkse termijnen over een looptijd van 12 tot 60 maanden. Alleen de BTW betaalt u direct zelf, maar deze is terug te vorderen bij de belastingdienst. Ook kunt u kiezen voor een aanbetaling of slottermijn, zodat de maandelijks te betalen termijn wat lager uitvalt. Alvast berekenen hoe hoog het te betalen maandbedrag is voor het voertuig van uw keuze? Gebruik de leasecalculator hieronder.

Partners

Boon Trucks & Trailers werkt bij het aanbieden van leasing met verschillende partners. Nadat u met ons een prijs bent overeengekomen voor de gewenste trucks of trailer, zullen wij één van hen vragen u te benaderen voor een vrijblijvende aanbieding. U kunt daarbij zelf aangeven welke looptijd uw voorkeur heeft en of u een aanbetaling/slottermijn wenst.

*Lease kan alleen worden aangeboden aan klanten met registratie bij de Nederlandse KvK en is onder voorbehoud van acceptatie.