Huren bij Boon Trucks & Trailers

Dé oplossing voor uw tijdelijke logistieke uitdagingen

Bent u op zoek naar (tijdelijke) uitbreiding van uw vloot? Boon trucks & trailers heeft verschillende soorten trailers te huur voor lange en korte termijn (vanaf 2 weken). Zo kunt u bij ons terecht als u een trailer nodig heeft ter vervanging binnen uw vloot, maar ook voor het opvangen van seizoenspieken.

Vloot

Onze zorgvuldig onderhouden vloot bestaat uit koel/vriestrailers en verschillende soorten containerchassis, geschikt voor vervoer van alle containermaten. Wilt u graag advies bij het vinden van de juiste oplegger, of bent u op zoek naar iets anders/specifieks? Wij denken graag met u mee. Uiteraard kunnen wij ook met u meedenken over leasing van een voertuig uit onze voorraad.

foto

Voordelen 

Als u een trailer huurt houdt u middelen over om te investeren in andere zaken binnen uw bedrijf. Daarnaast hoeft u zichzelf geen zorgen te maken over het onderhoud van de oplegger. Hieronder vindt u de grootste voordelen van huren op een rijtje:

  • Geld vrij voor andere investeringen
  • Geen zorgen over onderhoud
  • 24/7 hulp bij pech onderweg
  • Ook mogelijk bij tijdelijke oplossingen

Wilt u informatie over de mogelijkheden of advies bij het vinden van de juiste oplossing? Neem dan contact met ons op via +31 113 28 71 79, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons contactformulier.

*wij bieden verhuur alleen aan aan klanten met een registratie bij de Nederlandse KvK