Over Boon Trucks & Trailers

Ruim 40 jaar ervaring in de branche

Boon Trucks & Trailers is een handelsbedrijf in gebruikte vrachtwagens, trekkers, opleggers en aanhangers. Wij verkopen trucks en trailers van alle bekende Europese merken. Zo vindt u een doorlopend wisselend aanbod van meer dan 150 vrachtauto’s en opleggers. Hierbij hebben wij speciale aandacht voor containerchassis. Met een voorraad van altijd ruim 100 gebruikte containerchassis vindt u bij Boontrucks het grootste aanbod van Europa.

Geschiedenis

Met meer dan 40 jaar ervaring op gebied van in- en verkoop van vrachtwagens, trekkers en opleggers is er bij Boon Trucks & Trailers een schat aan ervaring in huis. Oprichter Louis Boon begon in 1982 in ’s Heer Arendskerke vanuit kantoor aan huis met aanliggend buitenterrein met het kopen en verkopen van transportmateriaal.

In 1999 werd een ruimer terrein betrokken even verderop. Ruim 4000 m² terreinoppervlakte met werkplaats en kantoorunits boden de mogelijkheid om de werkzaamheden langzaam uit te breiden. In 2008 voegde ook zoon Pedro zich bij het bedrijf om zo samen verder aan de weg te timmeren.

Goes

Eind 2018 was de tijd voor een volgende stap. Op het nieuwe bedrijventerrein ‘de Poel II’ in het nabij gelegen Goes, direct aan de A58, werd een gloednieuwe kantoorruimte betrokken. Samen met een compleet ingerichte werkplaats, wasplaats en ruim 14000 m² buitenterrein zijn zo de ideale omstandigheden gecreëerd om verder te bouwen aan een succesvolle toekomst.

 

Pedro Boon
Inkoop / Verkoop
Evert de Pagter
Verkoop
Mariska van der Meer
Controller / HR