Uncategorised

Leasing bij Boon Truck & Trailers

Direct eigenaar, betalen in maandelijkse termijnen

Heeft u de truck of trailer gevonden die u zoekt, maar wilt u niet het (volledige) bedrag direct afrekenen om investeringsruimte over te houden voor uw kernactiviteiten? Dan is financial lease wellicht voor u de oplossing, ook voor gebruikt materiaal tot maximaal 12 jaar oud. Wij bieden u graag vrijblijvend een offerte aan.

Hoe werkt het?

Met financial lease bent u direct eigenaar van het voertuig dat u heeft gevonden om daarna te betalen in vaste maandelijkse termijnen over een looptijd van 12 tot 60 maanden. Alleen de BTW betaalt u direct zelf, maar deze is terug te vorderen bij de belastingdienst. Ook kunt u kiezen voor een aanbetaling of slottermijn, zodat de maandelijks te betalen termijn wat lager uitvalt. Alvast berekenen hoe hoog het te betalen maandbedrag is voor het voertuig van uw keuze? Gebruik de leasecalculator hieronder.

Partners

Boon Trucks & Trailers werkt bij het aanbieden van leasing met verschillende partners. Nadat u met ons een prijs bent overeengekomen voor de gewenste trucks of trailer, zullen wij één van hen vragen u te benaderen voor een vrijblijvende aanbieding. U kunt daarbij zelf aangeven welke looptijd uw voorkeur heeft en of u een aanbetaling/slottermijn wenst.

Leasecalculator

Alvast een indicatie van het te betalen maandbedrag voor het voertuig van uw keuze? Gebruik dan de leasecalculator:

*Lease kan alleen worden aangeboden aan klanten met registratie bij de Nederlandse KvK en is onder voorbehoud van acceptatie.

Huren bij Boon Trucks & Trailers

Dé oplossing voor uw tijdelijke logistieke uitdagingen

Bent u op zoek naar (tijdelijke) uitbreiding van uw vloot? Boon trucks & trailers heeft verschillende soorten trailers te huur voor lange en korte termijn (vanaf 2 weken). Zo kunt u bij ons terecht als u een trailer nodig heeft ter vervanging binnen uw vloot, maar ook voor het opvangen van seizoenspieken.

Vloot

Onze zorgvuldig onderhouden vloot bestaat uit koel/vriestrailers en verschillende soorten containerchassis, geschikt voor vervoer van alle containermaten. Wilt u graag advies bij het vinden van de juiste oplegger, of bent u op zoek naar iets anders/specifieks? Wij denken graag met u mee. Uiteraard kunnen wij ook met u meedenken over leasing van een voertuig uit onze voorraad.

foto

Voordelen 

Als u een trailer huurt houdt u middelen over om te investeren in andere zaken binnen uw bedrijf. Daarnaast hoeft u zichzelf geen zorgen te maken over het onderhoud van de oplegger. Hieronder vindt u de grootste voordelen van huren op een rijtje:

  • Geld vrij voor andere investeringen
  • Geen zorgen over onderhoud
  • 24/7 hulp bij pech onderweg
  • Ook mogelijk bij tijdelijke oplossingen

Wilt u informatie over de mogelijkheden of advies bij het vinden van de juiste oplossing? Neem dan contact met ons op via +31 113 28 71 79, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons contactformulier.

*wij bieden verhuur alleen aan aan klanten met een registratie bij de Nederlandse KvK

Onderdelen

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Over Boon Trucks & Trailers

Bijna 40 jaar ervaring in de branche

Boon Trucks & Trailers is een handelsbedrijf in gebruikte vrachtwagens, trekkers, opleggers en aanhangers. Wij verkopen trucks en trailers van alle bekende Europese merken. Zo vindt u een doorlopend wisselend aanbod van meer dan 150 vrachtauto’s en opleggers. Hierbij hebben wij speciale aandacht voor containerchassis. Met een voorraad van altijd ruim 100 gebruikte containerchassis vindt u bij Boontrucks het grootste aanbod van Europa.

Geschiedenis

Met bijna 40 jaar ervaring op gebied van in- en verkoop van vrachtwagens, trekkers en opleggers is er bij Boon Trucks & Trailers een schat aan ervaring in huis. Oprichter Louis Boon begon in 1982 in ’s Heer Arendskerke vanuit kantoor aan huis met aanliggend buitenterrein met het kopen en verkopen van transportmateriaal.

In 1999 werd een ruimer terrein betrokken even verderop. Ruim 4000 m² terreinoppervlakte met werkplaats en kantoorunits boden de mogelijkheid om de werkzaamheden langzaam uit te breiden. In 2008 voegde ook zoon Pedro zich bij het bedrijf om zo samen verder aan de weg te timmeren.

Goes

Eind 2018 was de tijd voor een volgende stap. Op het nieuwe bedrijventerrein ‘de Poel II’ in het nabij gelegen Goes, direct aan de A58, werd een gloednieuwe kantoorruimte betrokken. Samen met een compleet ingerichte werkplaats, wasplaats en ruim 14000 m² buitenterrein zijn zo de ideale omstandigheden gecreëerd om verder te bouwen aan een succesvolle toekomst.

 

Services bij Boontrucks

Wat wij verder voor u kunnen doen

Documenten terwijl u wacht

Boon Trucks & Trailers is een erkend RDW bedrijf. Dit betekent dat wij bij aankoop, direct de tenaamstelling voor u kunnen regelen. Daarnaast kunnen we u helpen met alle documenten die u nodig heeft voor eventuele export van de truck of trailer. Denk daarbij aan:

  • Exportkenteken
  • Douanedocument (EX-A)
  • Verzekering
  • EUR1

Wereldwijde levering

Vanwege onze gunstige ligging tussen de zeehavens van Rotterdam, Vlissingen & Antwerpen kunnen wij verscheping aanbieden naar bijna elke zeehaven ter wereld. Heeft u het voertuig gevonden dat u zoekt? Vraag vrijblijvend een offerte aan inclusief verscheping of wegtransport naar de gewenste locatie.

Stapel- en laadservice

In onze werkplaats beschikken wij over 2 8-tons bovenloopkranen. Hiermee kunnen wij meerdere voertuigen op elkaar stapelen, waardoor u kosten bespaart op transport. Uiteraard gebeurt dit alleen met hoogwaardige materialen door gekwalificeerd personeel, zodat uw aankoop altijd veilig op de plaats van bestemming arriveert.

Bandenservice

Wilt u uw aankoop geleverd op nieuwe banden? Vraag naar de mogelijkheden. Wij leveren verschillende merken en maten tegen scherpe tarieven.

Ophaalservice

Komt u naar Nederland via een luchthaven? Neem de trein naar station Goes. Wij komen u daar graag ophalen.

Hotel

Wilt u overnachten? Laat het ons weten en wij boeken een hotel voor u in de buurt.